ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Καινοτόμος θεραπεία στο ημιμόνιμο μακιγιάζ που δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και βελτιώνει το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών σας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τεχνική που δεν έχει σχέση με την παραδοσιακή βαφή φρυδιών που μέχρι τώρα γνωρίζατε. Η χέννα είναι ένα ορργανικό προϊόν.

Η βαφή φρυδιών με χέννα μας δίνει 100% αποτέλεσμα στη βαφή τρίχας, ενώ έχουμε σκίαση δέρματος 60% για τις περιπτώσεις που υπάρχουν κενά ανάμεσα στο τριχωτό των φρυδιών.

Καλοσχεδιασμένη φρύδια με σωστό και ομοιόμορφο τόνο χρώματος, με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί 2 εβδομάδες.

Τι θα αισθανθώ;

Δεν πονάει. Είναι αναίμακτη και δεν προκαλεί κανένα  τραυματισμό στο δέρμα.

Σε ποιους απευθύνεται;

  •     Αν έχουμε κενά στα φρύδια και δεν μας αρέσουν.
  •     Αν θέλουμε να βελτιώσουμε το σχήμα των φρυδιών μας. Τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια θα αναδείξουν το πρόσωπο μας και θα έχουμε ένα εκπληκτικό βλέμμα.
  •     Αν θέλουμε να τονώσουμε το φυσικό χρώμα των φρυδιών μας. 

 

 

ΦΡΥΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Είναι αλήθεια, τα φρύδια μας μπορούν να μας βελτιώσουν ή να μας καταστρέψουν την εμφάνιση. Υπάρχουν τόσα πολλά σχήματα φρυδιών… πώς να ξέρετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα;

 

Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σας. Θα λάβουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους, το σχήμα του προσώπου σας, την απόσταση των ματιών σας και το ήδη υπάρχον φρύδι, και μαζί θα αποφασίσουμε τι σας

ταιριάζει περισσότερο, με τσιμπιδακι, κλωστη, κερί.

Scroll Up