Το thermoactive είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος να επιτύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, το οποίο συνεπάγεται μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου, το οποίο είναι απαραίτητο για την καύση του περιττού λίπους στα επίμαχα σημεία και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

Αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι η μάσκα φυκιών με το συνδυασμό θερμότητας. Ευνοεί τη λιπόλυση και την απομάκρυνση τοξινών, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και το δέρμα μας γίνεται λείο και απαλό.

Τεχνολογία:

Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τα μειονεκτήματα μιας χειρουργικής επέμβασης.

Βασίζεται σε μια νέα γενιά ραδιοσυχνοτήτων που, καθώς έρχονται σε επαφή με το δέρμα, μεταφέρουν ενέργεια στον υποδόριο χώρο.

Η τοπική θερμική διέγερση κινητοποιεί το λεμφικό- φλεβικό σύστημα και τον λιπώδη ιστό, απομακρύνοντας τις τοξίνες και βοηθώντας τον μεταβολισμό του λίπους. Ταυτόχρονα διεγείρονται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που οδηγεί στη σύσφιξη του σώματος και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας .

Αποτελέσματα

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος . Τα αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως είναι οι προσαγωγοί ή τα μπράτσα, είναι πραγματικά εκπληκτικά:

  • Σύσφιξη σώματος
  • Μείωση πόντων, απώλεια κυτταρίτιδας
  • Σμίλευση περιγράμματος σώματος

Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα και σφικτό σώμα χωρίς άσκηση ή χειρουργική επέμβαση.

Αίσθηση Θεραπείας:

Απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 έως 40 λεπτά και η προτεινόμενη συχνότητα είναι μία με δύο φορές την εβδομάδα. Ανάλογα με τις ανάγκες και το επιθυμητό αποτέλεσμα καθορίζεται ένας συγκεκριμένος αριθμός επαναλήψεων.

Scroll Up