Peeling σώματος και ενυδάτωση

 

Πέρα από το πίλινγκ προσώπου που είναι ευρέως γνωστό και την απολέπιση των ποδιώνγια την αντιμετώπιση των σκασμένων φτερνών και άλλων δερματικών προβλημάτων, το scrub μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα. Οι λόγοι για τους οποίους το πίλινγκ σώματος είναι ένα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιούμε είναι οι εξής:

 

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, κάνοντας την να δείχνει νεανική.

Αφαιρεί τα μαύρα στίγματα.

Ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος.

Ανοίγει τους πόρους και τους καθαρίζει σε βάθος, περιορίζοντας την εμφάνιση σπυριών στα πόδια και την πλάτη.

Αποτρέπει τη δημιουργία θυλακίτιδας από την αποτρίχωση, δηλαδή των τριχών που αναπτύσσονται εσωτερικά και δημιουργούν ενοχλητικά σπυράκια.

Προετοιμάζει το δέρμα για την αποτρίχωση με κάθε μέθοδο.

Κάνει την επιδερμίδα λαμπερή, λεία και όμορφη, χωρίς ξηρά και σκληρά σημεία.

Μειώνει την όψη της κυτταρίτιδας.

Συσφίγγει τον ιστό του δέρματος και ενισχύει την ελαστικότητα του.

Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέποντας παράλληλα το ξεφλούδισμα και αντιμετωπίζοντας την αίσθηση κνησμού.

Τα καλλυντικά προϊόντα ενυδάτωσης, αλλά και θεραπείας (για παράδειγμα κατά της κυτταρίτιδας) απορροφούνται περισσότερο και εισχωρούν βαθύτερα σε ένα καθαρό και απολεπισμένο δέρμα

Αυξάνει τη διάρκεια αντοχής του μαυρίσματος.

 

 

Τεχνολογία:

Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τα μειονεκτήματα μιας χειρουργικής επέμβασης.

Βασίζεται σε μια νέα γενιά ραδιοσυχνοτήτων που, καθώς έρχονται σε επαφή με το δέρμα, μεταφέρουν ενέργεια στον υποδόριο χώρο.

Η τοπική θερμική διέγερση κινητοποιεί το λεμφικό- φλεβικό σύστημα και τον λιπώδη ιστό, απομακρύνοντας τις τοξίνες και βοηθώντας τον μεταβολισμό του λίπους. Ταυτόχρονα διεγείρονται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που οδηγεί στη σύσφιξη του σώματος και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας .

Αποτελέσματα

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος . Τα αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως είναι οι προσαγωγοί ή τα μπράτσα, είναι πραγματικά εκπληκτικά:

  • Σύσφιξη σώματος
  • Μείωση πόντων, απώλεια κυτταρίτιδας
  • Σμίλευση περιγράμματος σώματος

Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα και σφικτό σώμα χωρίς άσκηση ή χειρουργική επέμβαση.

Αίσθηση Θεραπείας:

Απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 έως 40 λεπτά και η προτεινόμενη συχνότητα είναι μία με δύο φορές την εβδομάδα. Ανάλογα με τις ανάγκες και το επιθυμητό αποτέλεσμα καθορίζεται ένας συγκεκριμένος αριθμός επαναλήψεων.

Scroll Up