ΘΕΡΑΠΕΙΑ NAILS UP

Σκληρυντικη θεραπεία νυχιων με μικροσωματιδια χρυσού και κερατινης. Η καινοτομια της χρησης μικροσωματιδιων χρυσου παρεχει γρηγορη τονωση στα νυχια, η επιφανεια τους σκληραινει ενώ προστατευεται απι την καταστροφη και το ξεφλούδισμα. Εφαρμοζεται με την μορφη μανο και η θεραπεία επαναλαμβάνεται στο σπίτι.

 

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ IBX

 

‘’H θεραπεία ΙΒΧ είναι ένα επαναστατικό σύστημα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Έχει δύο λειτουργίες: Πρώτη, την ενδυνάμωση νυχιών και δεύτερη, να προστατεύει και θεραπεύει τα νύχια ακόμα κι όταν έχει γίνει εφαρμογή ημιμόνιμου ή απλού βερνικιού.

 

Πως δρα η θεραπεία IBX;

 

‘’Δρα μέσα στη φυσική πλάκα του νυχιού και όχι από πάνω όπως όλες οι συνηθισμένες θεραπείες, και αναδομεί την άνω στοιβάδα της. Η θεραπεία εφαρμόζεται πάνω στο φυσικό νύχι και του προσδίδει σκληρότητα ενώ παράλληλα σταματά τα ραγίσματα και το ξεφλούδισμα. Απλώνεται σαν απλό βερνίκι, πριν την εφαρμογή του απλού ή ημιμόνιμου βερνικού.

‘’Έχει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη φορά, αλλά η βελτίωση γίνεται ολοένα και πιο αισθητή μετά από κάθε εφαρμογή. Είναι ωφέλιμο, οι πρώτες εφαρμογές να είναι τακτικές, δηλαδή τουλάχιστον κάθε 1-2 εβδομάδες, μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα’’.

 

Συνοπτικά, γιατί αξίζει να δοκιμάσετε τη θεραπεία ΙΒΧ:

 

Εξαλείφει πρόβληματα όπως λευκές κηλίδες στην επιφάνεια των νυχιών.

 

Αν τα νύχια δεν μεγαλώνουν εύκολα ή σπάνε εύκολα, τα ειδικά συστατικά του ΙΒΧ τα κάνουν πιο δυνατά και ανθεκτικά.

 

Περιορίζει σημαντικά τη φθορά που προκαλείται στην επιφάνεια των νυχιών με την αφαίρεση τζελ ή ακρυλικών εφαρμογών.

 

Δεν χρειάζεται να γίνει αφαίρεση. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αόρατη προστασία.

Scroll Up