ΦΟΡΜΑ, ΤΙΠΣ

(acrylico, gel, acrygel)

 

Οι τρόποι, οι μέθοδοι και πότε πρέπει να τοποθετούνται τα τεχνητά νύχια

Το ακρυλικό, το gel και το acrygel είναι μία μέθοδος τεχνητών νυχιών που χρησιμοποιείται , κυρίως στα άτομα με ονυχοφαγία αλλά και σε αυτά που δυσκολεύονται να τα μακρύνουν.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να επεκτείνουμε το νύχι: η χρήση ειδικής φόρμας που μπαίνει κάτω από το νύχι και η χρηση τιπς . Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε στο νύχι μας. Η καταλληλότητα κάθε προέκτασης εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού νυχιού.

Μέθοδοι

  • Η χρηση φόρμας είναι μία πολύ ανθεκτική μέθοδος η οποία διατηρείται έως και ένα μήνα εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Επίσης, η χρηση φορμας γίνεται για να δώσει σχήμα στα νύχια σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται το ακρυλικό για μεγαλύτερη αντοχή.
    • Ο άλλος τρόπος για επιμήκυνση του νυχιού είναι με tips. Τα tips είναι πλαστικά νύχια που κολλούνται πάνω στα νύχια δίνοντας ότι μήκος θέλουμε . Στην συνέχεια τοποθετείται gel ή ακρυλικό η acrygel. . Κάθε τεχνητό νύχι μπορεί να βαφτεί με ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι νυχιών. Και στις δύο περιπτώσεις η αντοχή είναι μεγάλη, επειδή από κάτω έχει τοποθετηθεί gel ή ακρυλικό ή acrygel.

Τοποθέτηση τεχνητών νυχιών στους άντρες
Η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών στους άντρες γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να δώσουμε σχήμα στο νύχι. Η τοποθέτησή τους προτείνεται κυρίως σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας, στην οποία η μήτρα του νυχιού καταστρέφεται με αποτέλεσμα το σχήμα του νυχιού να αλλοιώνεται. Έτσι, μπαίνει ακρυλικό ή gel δίνοντας έτσι ένα όμορφα αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Scroll Up