ΦΟΡΜΑ ΤΙΠΣ (ACRYLICO, GEL, ACRYGEL)

Οι τρόποι, οι μέθοδοι και πότε πρέπει να τοποθετούνται τα τεχνητά νύχια

Το ακρυλικό, το gel και το acrygel είναι μία μέθοδος τεχνητών νυχιών που χρησιμοποιείται , κυρίως στα άτομα με ονυχοφαγία αλλά και σε αυτά που δυσκολεύονται να τα μακρύνουν.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να επεκτείνουμε το νύχι: η χρήση ειδικής φόρμας που μπαίνει κάτω από το νύχι και η χρηση τιπς . Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε στο νύχι μας. Η καταλληλότητα κάθε προέκτασης εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού νυχιού.

Μέθοδοι

  • Η χρηση φόρμας είναι μία πολύ ανθεκτική μέθοδος η οποία διατηρείται έως και ένα μήνα εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Επίσης, η χρηση φορμας γίνεται για να δώσει σχήμα στα νύχια σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται το ακρυλικό για μεγαλύτερη αντοχή.
    • Ο άλλος τρόπος για επιμήκυνση του νυχιού είναι με tips. Τα tips είναι πλαστικά νύχια που κολλούνται πάνω στα νύχια δίνοντας ότι μήκος θέλουμε . Στην συνέχεια τοποθετείται gel ή ακρυλικό η acrygel. . Κάθε τεχνητό νύχι μπορεί να βαφτεί με ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι νυχιών. Και στις δύο περιπτώσεις η αντοχή είναι μεγάλη, επειδή από κάτω έχει τοποθετηθεί gel ή ακρυλικό ή acrygel.

Τοποθέτηση τεχνητών νυχιών στους άντρες
Η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών στους άντρες γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να δώσουμε σχήμα στο νύχι. Η τοποθέτησή τους προτείνεται κυρίως σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας, στην οποία η μήτρα του νυχιού καταστρέφεται με αποτέλεσμα το σχήμα του νυχιού να αλλοιώνεται. Έτσι, μπαίνει ακρυλικό ή gel δίνοντας έτσι ένα όμορφα αισθητικό αποτέλεσμα.