ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βελονισμός απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, όλες τις ηλικίες και δεν έχει καμία αντένδειξη
Πώς λειτουργεί ο βελονισμός στο αδυνάτισμα
1.Μειώνει την όρεξη, καθώς και τη διάθεση για κατανάλωση γλυκών ή συγκεκριμένων τροφών, ενώ ταυτόχρονα ελαττώνει τον χρόνο κορεσμού με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε μικρότερες ποσότητες τροφής.
2. Διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και δρα στο ανοσοποιητικό σύστημα βοηθώντας να εκκριθούν και να ρυθμιστούν οι ορμόνες του μεταβολισμού, της ομορφιάς και της μακροζωίας όπως σεροτονίνη, ενδορφίνες κ.λπ.
3. Κινητοποιεί και ρυθμίζει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό αυξάνοντας τις καύσεις και την αποβολή άχρηστων συστατικών που κατακρατούνται. Είναι δηλαδή μία μέθοδος που κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό, ρυθμίζει ουσίες όπως τα λιπίδια, το σάκχαρο, τις ορμόνες, μέσα από την ολιστική επίδραση που έχει.
4. Δρα κεντρικά που σημαίνει ότι ενώ αδυνατίζεις, μπορεί να θεραπευθεί παράλληλα και όποια άλλη πάθηση ή κατάσταση συνυπάρχει όπως αϋπνία, δυσκοιλιότητα κ.ά ακόμα κι αν ο βελονισμός δεν εφαρμόζεται για αυτό τον λόγο.
5. Δρα και τοπικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εκτός από απώλεια βάρους να μειωσει τη χαλάρωση και να βοηθήσει στη λιποδιάλυση και τη μείωση των πόντων. Γενικά το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μόνιμο και παράλληλα με το αδυνάτισμα μειώνεται η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση, ενώ βελτιώνεται συνολικά η υγεία του ανθρώπου και η διάθεσή του.
Ο βελονισμός μπορεί να συνδυαστεί με ηλεκτροβελονισμό,lipolaser ή ραδιοσυχνότητες, καθώς και με ωτοβελονισμό. Ο μέσος όρος βελονών που εφαρμόζονται είναι από 5 έως 20. Σε ορισμένες εξειδικευμένες τεχνικές μπορεί να χρησιμοποιηθούν και περισσότερες. Όλες οι θεραπείες είναι ανώδυνες, η κάθε συνεδρία διαρκεί 20-40 λεπτά και η συχνότητά τους εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό σε 1 μήνα. Σε κάθε περίπτωση προτείνεται συγκεκριμένη διατροφή και δίνονται σχετικές οδηγίες. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, όλες τις ηλικίες και δεν έχει καμία αντένδειξη. Παράλληλα γίνονται συστάσεις για μια πιο υγιεινή καθημερινότητα μέσω της διατροφής, του ελέγχου ανθυγιεινών συνηθειών (π.χ. κάπνισμα), της σωματικής άσκησης, του καλού ύπνου και της ρύθμισης του στρες. Ο μεταβολισμός και η διατροφή αλλάζουν μόνιμα και έτσι το αποτέλεσμα είναι και αυτό μόνιμο. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει πιο γρήγορα αποτελέσματα υπάρχουν και σύντομα πρωτόκολλα θεραπειών, όπου μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποιούνται περισσότερες συνεδρίες για ακόμη πιο άμεσο αποτέλεσμα.