ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Είναι πρακτικό, έχει ανθεκτικότητα και διάρκεια… Το ημιμόνιμο μανικιούρ όμως απαιτεί την προσοχή μας, έτσι ώστε να προσφέρει το άψογο αποτέλεσμα που υπόσχεται χωρίς να επηρεάζει την υγεία του φυσικού νυχιού και της επιδερμίδας μας. Η φόρμουλα του βερνικιού που χρησιμοποιείται στο ημιμόνιμο μανικιούρ περιέχει μια μακρά αλυσίδα μορίων, που πολυμερίζονται και σχηματίζουν ένα ανθεκτικό αλλά ελαστικό στρώμα στην επιφάνεια του νυχιού, το οποίο σταθεροποιείται όταν εκτίθεται στη λάμπα πολυμερισμού. Με τον τρόπο αυτό, το βερνίκι διατηρείται αναλλοίωτο για 2+ εβδομάδες.

Μια κατηγορία εναντίον του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η «φθορά» που προκαλεί – εξασθένιση της πλάκας του νυχιού – η συχνή εφαρμογή του.

Για να τα προστατέψετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά οι τεχνιτριες νυχιών συνιστούν:

Στο διάστημα που έχετε ημιμόνιμο μανικιούρ, εφαρμόζετε το Solar oil (ειδικό λάδι με βιταμίνη Ε), για τα επωνύχια. Το λάδι διαπερνά την σύσταση του βερνικιού και θρέφει, διατηρώντας τα νύχια σας υγιή και ελαστικά.

Για να προστετευθείτε από το ξεφλούδισμα μέχρι να έρθει η ώρα της αφαίρεσης, φοράτε πάντα γάντια κουζίνας όταν έρχεστε σε επαφή με δραστικά καθαριστικά ή απολυμαντικά, και μη μουλιάζετε τα χέρια σας στο νερό.

Όταν το νύχι αρχίζει να μεγαλώνει και το τελείωμα του ημιμόνιμου βερνικιού είναι πια ορατό, μην επιχειρήσετε να το ξεφλουδίσετε με τα νύχια ή τα δόντια σας, γιατί έτσι εξασθενείτε την πλάκα του νυχιού, αφαιρώντας στιβάδες της μαζί με το βερνίκι. Αφαιρέστε στην τεχνιτρια νυχιων και ζητήστε να σας εφαρμόσει  μόνιμες ή ημιμονιμες βιταμινες νυχιών.

SOS…… SOS…. μπορείτε να ζητήσετε από την τεχνιτρια νυχιών να σας εφαρμοσει ημιμονιμες βιταμινες κάτω από το ημιμονιμο βερνικι για μεγαλύτερη αντοχή και για να μην εχετε φθορά στο φυσικό σας νύχι.