ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Α και το Ω της ομορφιάς μας

Στο άκουσμα και μόνο του όρου ¨καθαρισμός προσώπου¨ το μυαλό ορισμένων οδηγείται στην εικόνα ενός ταλαιπωρημένου κόκκινου, γεμάτο σημάδια προσώπου και μιας πιθανόν εβδομάδας ανάρρωσης.

Με σιγουριά μπορώ να σας ενημερώσω ότι ο καθαρισμός προσώπου δεν συγκαταλέγεται στον όρο εγχείρηση άρα ο σκοπός του δεν είναι να αφήσει σημάδια,ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες στο πρόσωπο.Το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει μια υπεραιμία λόγω της διαδικασίας, η οποία θα έχει εξαφανιστεί το αργότερο την επόμενη μέρα.

 Στάδια του καθαρισμού.

*Πρώτο στάδιο είναι η απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.

*Δεύτερο στάδιο με το τριπλό peeling προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προιόντων.

*Τρίτο στάδιο με την βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα προβαίνουμε στην διάνοιξη των πόρων.

*Τέταρτο στάδιο κάνουμε διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις.

*Πέμπτο στάδιο προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο με την βοήθεια ειδικών καλλυντικών.

*Έκτο στάδιο συνεχίζουμε την θεραπεία με ειδικές μάσκες και κρέμες τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μάτια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος του πελάτη και με την ηλικία.Τελειώνουμε με χαλαρωτικό μασάζ.

Απορίες.

*Ο βαθύς καθαρισμός δεν επηρεάζει την διάμετρο των πόρων.

Ο καθαρισμός μπορεί να ονομάζεται βαθύς αλλά επηρεάζει μόνο την επιδερμίδα γιατί δεν περιέχει οξέα φρούτων.

*Εάν κάνουμε έναν καθαρισμό θα χρειαζόμαστε συνέχεια.

Το χειρότερο που θα συμβεί εάν δεν κάνετε τακτούς καθαρισμούς είναι να επιστρέψει το δέρμα σας στην αρχική του κατάσταση και να μην σας αρέσει παραμελημένο.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι ο βαθύς καθαρισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των γυναικών, αλλά και των ανδρών. Επίσης λειτουργεί βοηθητικά ιδιαίτερα στους έφηβους που παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα με σμίγμα ή ακμή.