Το Lipo-Laser θεωρείται καινοτόμος μέθοδος για το αδυνάτισμα, τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

Πρόκειται για θεραπεία μη επεμβατικού Laser 4ης γενιάς για λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική. Η εγκεκριμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Lipo-Laser για την μείωση του λίπους βασίζεται στη χημική και βιολογική επίδραση του διοδικού laser στα λιποκύτταρα και τους εν γένει υποδόριους ιστούς.

Η μονοχρωματική δέσμη φωτός του Laser – συγκεκριμένης συχνότητας- δρα απευθείας στο λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία της πάσχουσας περιοχής όπου υπάρχει συσσωρευμένο τοπικά λίπος. Οι ιδιαίτερα δραστικές ακτίνες φωτός παρεμβαίνουν στα λιποκύτταρα και καταστρέφοντας την κυτταρική τους μεμβράνη ξεκινάει η διαδικασία της λιπόλυσης.

 

Με άλλα λόγια το Lipo-Laser επεμβαίνει ανώδυνα και με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα, για να προκαλέσει διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου που περικλείει τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα. Όταν πραγματοποιείται η διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, το περιεχόμενό του απελευθερώνεται στην λέμφο.

Έτσι το λιποκύτταρο «αδειάζει», συρρικνώνεται και επιτυγχάνουμε απώλεια πόντων στα επίμαχα σημεία, όπου υπάρχει συσσωρευμένο τοπικά λίπος και εξαλείψει της κυτταρίτιδας.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος και περιοχές του σώματος όπου είναι αποθηκευμένο το ανεπιθύμητο λίπος και μπορεί να επιστρέψει αμέσως ο ασθενής στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η θεραπεία με Lipo-Laser συνδυάζεται ιδανικά με τις υπόλοιπες θεραπείες του ινστιτούτου ενέσιμες και μη.

Scroll Up