Μαδεροθεραπεια

Maderotherapy
Η ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι μια επαναστατική μέθοδος που προέρχεται απ΄την Κολομβία και βασίζεται στην χρήση ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων,που καθιστούν τη θεραπεία 100% φυσική-χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για άτομα με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος(δημιουργείται υπεραιμία κι ερυθρότητα)στις επίμαχες περιοχές,μέσα απ΄την άσκηση πιεστικών κινήσεων.

Με την εφαρμογή πίεσης μέσω ειδικών ξύλινων εργαλείων στις προβληματικές περιοχές,ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος.Κατ΄αυτόν τον τρόπο,απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες κι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται το τοπικό λίπος,να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο αφού καταστρέφεται η όψη που μοιάζει σαν φλοιός πορτοκαλιού!


Το πλεονέκτημα της χρήσης ειδικά σχεδιασμένων ξύλινων στοιχείων είναι να επιτρέπουν την έντονη πίεση στην ινώδη κυτταρίτιδα και να απομακρύνουν τις αποθέσεις λίπους μαζί με άλλες τοξίνες.