ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Απώλεια βαρους με Ωτοβελονισμό

Η πιο διαδεδομένη θεραπεία του. Διώξτε τα περιττά κιλά τώρα με ωτοβελονισμό, χωρίς να πεινάτε, εύκολα, φυσικά και υγιεινά! Ο ωτοβελονισμός αποτελεί ένα εκπληκτικό βοήθημα για όποιον επιθυμεί να χάσει περιττά κιλά αδυνατίζοντας εύκολα και αποτελεσματικά! Και αυτό με απόλυτο φυσικό τρόπο χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες!!

Πως λειτουργεί ο Ωτοβελονισμός;

Το αυτί διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος νευρικών απολήξεων και υποδοχέων και πολλαπλές νευρικές συνδέσεις με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Με την τοποθέτηση ειδικών αυτοκόλλητων σε συγκεκριμένα σημεία του αυτιού ενεργοποιούνται αντίστοιχες λειτουργίες και όργανα στο σώμα. Τα ειδικά αυτοκόλλητα ενεργοποιούνται καθημερινά με απαλό τρίψιμο

Τι είναι αυτά τα ειδικά αυτοκόλλητα?

Τα ειδικά αυτοκόλλητα για ωτοβελονισμό είναι μικρά, σχεδόν αόρατα και έχουν μία μικροσκοπική απόληξη στο κέντρο. Η τοποθέτηση, η ενεργοποίηση και η αφαίρεση είναι ανώδυνη!

Κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή των αυτοκόλλητων?

Τα ειδικά αυτοκόλλητα μένουν για μία εβδομάδα στο αυτί. Σε κάθε επίσκεψη τοποθετούνται ξανά καινούρια αυτοκόλλητα, συνήθως σε διαφορετικά σημεία, ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθείτε.

Τι επιτυγχάνει ο Ωτοβελονισμός στο Αδυνάτισμα;

Μειώνει την αίσθηση της πείνας Αυξάνει την αίσθηση του κορεσμού

Μειώνει τη λαχτάρα για συγκεκριμένες τροφές, όπως γλυκά, ζυμαρικά, ψωμί

Αυξάνει την αποβολή τοξινών

Μειώνει την αίσθηση του άγχος, της κατάθλιψης, του εκνευρισμού, της επιθετικότητας και άλλες ψυχολογικές εντάσεις από την αλλαγή στην διατροφή

Αυξάνει την δράση και απόδοση του μεταβολισμού