ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η τεχνολογία αιχμής της θεραπείας αυτής προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα στη θρέψη, οξυγόνωση και καθαρισμό του δέρματος, αφήνοντάς το λείο, λαμπερό και τονωμένο όσο ποτέ. Είναι η θεραπεία που επαναπροσδιορίζει τη φροντίδα του δέρματος και είναι σημείο αναφοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αποτελεί θεραπεία επιλογής για λαμπερό δέρμα πριν από σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, πάρτι κλπ).

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις εποχές. Είναι μια 3 σε 1 θεραπεία καθώς προσφέρει παράλληλα και ταυτόχρονα ήπια και ελεγχόμενη απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, διεγείρει την οξυγόνωση των ιστών, ενώ θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα προσφέροντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, λευκαντικές ουσίες και πλούσια ενυδάτωση.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά παντού.

Οι πόροι μειώνονται και δεν είναι ορατοί.

Επανέρχεται η χρωματική ομοιογένεια και ελαττώνονται οι δυσχρωμίες.

Η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή.

Οι λεπτές ρυτίδες μειώνονται..Αυξάνεται η ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και ο τόνος του δέρματος

Ανανεώνεται και οξυγονώνεται το δέρμα.

Στα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι ότι είναι ανώδυνη, χωρίς βελόνες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, χωρίς σημάδια, πρήξιμο ή μελανιές. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ελαφριά κοκκινίλα που υποχωρεί μέσα με μία ώρα και μπορεί όποιος επιθυμεί να βαφτεί στη συνέχεια.

Οξυγόνο: απαραίτητο για ένα υγιές δέρμα.

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιεί το οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο προκειμένου να επιδιορθώσει και να αναγεννήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Το οξυγόνο σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια, ένζυμα και τα φυτικά βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνει η θεραπεία O2  δίνουν την ώθηση που χρειάζεται το δέρμα για να καθυστερήσει τη γήρανση και να λάμψει. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.