PROFHILO

Το super booster της επιδερμίδας σας Το Profhilo® είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας, ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεταις σε όλες τις ηλικίες.

Το Profhilo® είναι μια σταθεροποιημένη μορφή του υαλουρονικού οξέος, ένα booster σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος χωρίς BBDE (χημικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του υαλουρονικού ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια). Έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού στην αγορά (64mg/2ml). Κατά την έγχυση, η αργή απελευθέρωση του υαλουρονικού οξέος διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος επαναφέροντας το σφριγηλό δέρμα.

Το Profhilo γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική (BAP) σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου που λέγονται Bio Aesthetic Points και μετά απλώνεται και αποδομείται σταδιακά μέσα σε ένα μήνα, προσφέροντας έτσι παρατεταμένη δράση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και την μακροπρόθεσμη αναδόμηση του δέρματος, μέσω της αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που «υποφέρουν» από χαλάρωση όπως τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ. Η θεραπεία προκαλεί μια αίσθηση τσιμπήματος που διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα. Χρειάζονται λίγες μέρες προτού αρχίσετε να παρατηρείτε οποιαδήποτε ορατή βελτίωση, κυρίως επειδή σε αντίθεση με άλλα fillers ο οργανισμός πρέπει να παράγει τα ίδια τα συστατικά που ενισχύουν το δέρμα Η ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας είναι εντυπωσιακή και είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ από κρέμες ή ορούς καθώς το δέρμα παράγει όλο και περισσότερο κολλαγόνο. Εάν επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές το χρόνο, θα αποκτήσετε μια διαρκή λάμψη. Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες Profhilo® διαρκούν έως και έξι μήνες, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει κατασκευαστεί το Profhilo®, λειτουργεί ως ενυδατικό και όχι ως πληρωτικό, και ως εκ τούτου είναι πραγματικά κατάλληλο για όσους έχουν κουρασμένο, θαμπό και γηρασμένο δέρμα. Το Profhilo® συνιστάται για άτομα ηλικίας από 30 ετών και άνω, που επιθυμούν να στοχεύσουν τη γήρανση του δέρματος.

Μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν θέλετε να προσθέσετε όγκο σε συγκεκριμένες περιοχές, καθώς παρέχει όγκο και ενυδάτωση σε όλο το δέρμα, δίνοντας μια συνολικά αναζωογονητική εμφάνιση. Το Profhilo® ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας επιτυγχάνοντας:

• Αύξηση σφριγγιλότητας και ελαστικότητας

• Λείανση των σημαδιών γήρανσης

• Ενίσχυση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας

• Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης και ανάπλασης

• Αποκατάσταση ουλών ακμής και εγκαυμάτων

• Αναπλήρωση όγκου

• Επιβάδυνση της διαδικασίας γήρανσης

Πώς γίνεται η θεραπεία Profhilo;

Η εφαρμογή του Profhilo® γίνεται σε μόλις 10 λεπτά με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή των χεριών. Αντί να αναπληρώσει το χαμένο όγκο ή να δημιουργήσει ογκομετρική ανόρθωση όπως τα κοινά fillers, το Profhilo® δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται. Αυτό το χαρακτηριστικό του Profhilo το καθιστά μια ιδανική θεραπεία για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σύσφιξης περιοχών, όπως ο λαιμός, το κάτω μέρος του προσώπου και τα χέρια, χωρίς να δίνει πλαστικοποιημένη εμφάνιση.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως, για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo® απαιτούνται 2 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

To Profhilo® είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η θεραπεία Profhilo® είναι πιστοποιημένη ενώ τα αποτελέσματα της διαρκούν έως και 2 χρόνια.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα η οποία υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες.