ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Οι περισσότερες από εμάς, βάφουμε τα μαλλιά μας χωρίς δεύτερη σκέψη, για να αποκτήσουμε το αποτέλεσμα που μας ταιριάζει και μας ικανοποιεί αισθητικά. Όμως, λίγες γνωρίζουν για τη δυνατότητα βαφής των βλεφαρίδων τους.
Ειδικότερα, για όσες γυναίκες έχουν ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες ή που ξανθαίνουν στις άκρες και δεν μπορεί να φανεί το πραγματικό τους μάκρος, αυτή η λύση είναι ιδανική. Ωστόσο, η βαφή βλεφαρίδων είναι η τέλεια πρόταση για όλες όσες θέλουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στο βλέμμα τους!
Η ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων, είναι μία διαδικασία παρόμοια με εκείνη της βαφής μαλλιών και διατηρείται για 6 έως 8 εβδομάδες. Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και η μάσκαρα είναι περιττή, καθώς δημιουργείται βάθος και ένταση στο βλέμμα, ενώ οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πλούσιες. 
Τα χρώματα που διατίθενται για βαφή βλεφαρίδων είναι αρκετά, αν και η αγαπημένη επιλογή είναι οι μαύρες έντονες βλεφαρίδες, που το αποτέλεσμά τους διαρκεί έως και 2 μήνες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα πέφτουν οι παλιές και αναγεννιούνται οι καινούργιες βλεφαρίδες.